Karaoke ja muut suositut tapahtumat Mäntän Kestikeitaalla

Me järjestämme monenlaisia suosittuja tapahtumia pub-ravintolassamme Mäntässä. Meillä pääset osallistumaan muun muassa pöytälätkäturnauksiin, kilpailuihin, sikajuhliin, kanta-asiakasiltoihin, pikkujouluihin sekä laulamaan karaokea.

Tavoitat meidät täältä

Voit varata Kestikeitaan tilat käyttöösi myös omalle tapahtumallesi. Tiloissamme on noin 90 asiakaspaikkaa sisällä ja 35 terassilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!

Tapahtumakalenteri

Tapahtumia ei tällä hetkellä järjestetä koronarajoituksista johtuen. Tapahtumakalenteri tullaan päivittämään tähän, kunhan tilanne helpottuu!

Mäntän mestaruussarja

Mäntän mestaruussarja on uusi kehitteillä oleva pöytälätkäturnaus. Pöytälätkässä riittää vauhtia, huutoa ja aitoa urheilutapahtuman huumaa. Tämä lapsuudesta ikimuistoinen peli tuo hymyn huulille. Tule ottamaan selvää onko sinusta ainesta mestariksi! Mestaruussarjan palkinnot tulevat olemaan huippuluokkaa!


Keskiviikkoisin ja sunnuntaisin voit käydä meillä treenaamassa ja valmistautumassa tähän kovatasoiseen turnaukseen!

Tutustu myös suosittuun torstaibingoomme

Karaoke

Viikonloppukaraokemme kerää saman katon alle kaikki paikalliset karaoketähdet. Meillä lavalle pääsevät kaikki ja laadukas äänentoistomme takaa viihdyttävän lauluelämyksen sekä itse esiintyjälle että yleisölle. Tule laulamaan ja nauttimaan muiden esityksistä ja virkistävistä juomista!

Pikkujoulut

Kestikeitaan paikalliset pikkujoulut järjestetään aina 5.12. Pikkujouluissa on tarjolla syötävää ja juotavaa reiluun hintaan, sekä totta kai lämmintä joulutunnelmaa. Joulu on välittämisen aikaa! Tule nauttimaan mukavasta tunnelmasta vanhojen tuttujen kanssa ja tutustumaan uusiin paikallisiin tuttavuuksiin Mäntän tunnelmallisimpaan tapahtumaan!

Järjestä oma tilaisuutesi

Kestikeitaan monipuolisissa tiloissa voit järjestää oman ikimuistoisen tilaisuutesi. Pub-ravintolamme sopii erinomaisesti esimerkiksi firman tilaisuuksiin tai syntymäpäiväjuhliin. Tilaisuus voidaan räätälöidä täysin toiveidenne mukaiseksi; tarjolla olevien ruokien ja juomien sekä aktiviteettien suhteen. Ota yhteyttä ja kerro meille minkälaisen tapahtuman haluat järjestää ja saat meiltä hyvän tarjouksen!